2018. március 19. hétfő, József, Bánk  
   
 
 
Keresés
 
Keresett szó:
Hírek, események
 
Novák Ferenc Tata 85
A Nemzeti Táncszínház szervezésében, a Művészetek Palotájában lesz március 22-én 19 órakor alapítónknak Novák Ferenc, Tatának a 85. születésnapja alkalmából rendezett előadás. Jegyeket a Bihariban is és a Nemzeti Táncszínháznál is lehet kapni.
Képek
 
Szavazás
 
Milyen néptánccal kapcsolatos rendezvényen érezted a legjobban magad az utóbbi időben?
Minden alkalommal, amikor táncházban vagyok.
Valamelyik zenekar saját klubjában, táncházában.
A Mesterségek Ünnepén.
A Szezonnyitó táncházban.
Nem volt kiemelkedő esemény.
Már rég nem érzem jól magam ilyenen...
 

Hírek, események

BIHARIS FARSANG 2012. január 27.
A Magyarok Házában (V. kerület Semmelweis u. 1-3.) tartjuk 2012. február 17-én idei farsangi rendezvényünket! 16.30-tól a gyerekfarsang, 20.30-tól a 16 éven felülieknek indul a "Farsangi Party".

16.30-tól Gyerekfarsang 20.30-tól Farsangi Party "nagyoknak" Programok: • Egyéni és csoportos jelmezverseny nyereményekkel • Vetélkedő • Tombola • Hangulatfelelős. DJ Matiz • Jr. BihariSOKK és Sr. BihariSOKK koncert JELMEZVERSENY Mikor születtél? 1965-ben, 1987-ben, netán 1992-ben vagy talán már a XXI. században? Bármelyik évben is történt, jelmezed témáját eszerint válaszd! Öltözhetsz mesehősnek, zenésznek, írónak, filmszereplőnek, tárgynak vagy valamely esemény kulcsfigurájának... A téma határtalan, a lényeg csupán, hogy kapcsolódjon a születési évedhez! Lehet egyéni és csoportos jelmez is! Továbbá számítunk rövid műsorokra is, mely táncegyüttesetek, zenekarotok alapításának évéhez kötödik! Indulhat az ötletelés és a legjobbak értékes jutalomban részesülnek! Belépés: INGYENES MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

 

Vissza a hírekhez

 
 

Bihari János Táncegyüttes | Budapest, 1072. Akácfa utca 32. | Tel,Fax: 06/1/322-2893

Linkajánló Írjon nekünk! Impresszum Laptető Vissza Nyitólap