2018. március 19. hétfő, József, Bánk  
   
 
 
Keresés
 
Keresett szó:
Hírek, események
 
Novák Ferenc Tata 85
A Nemzeti Táncszínház szervezésében, a Művészetek Palotájában lesz március 22-én 19 órakor alapítónknak Novák Ferenc, Tatának a 85. születésnapja alkalmából rendezett előadás. Jegyeket a Bihariban is és a Nemzeti Táncszínháznál is lehet kapni.
Képek
 
Szavazás
 
Milyen néptánccal kapcsolatos rendezvényen érezted a legjobban magad az utóbbi időben?
Minden alkalommal, amikor táncházban vagyok.
Valamelyik zenekar saját klubjában, táncházában.
A Mesterségek Ünnepén.
A Szezonnyitó táncházban.
Nem volt kiemelkedő esemény.
Már rég nem érzem jól magam ilyenen...
 

Hírek, események

BIHARISOKK FARSANG AZ EÖTVÖS 10-BEN 2010. január 29.
BihariSokk zenekarok farsangi bulija lesz 2010. február 12-én (péntek) 20.30-tól az Eötvös 10 / Közösségi és Kulturális Színtér épületében!!! (Budapest, VI. Eötvös utca 10.) A zenekarok mellett Dj. Matisz szórakoztatja a bulizni vágyókat!

Megpróbáljuk feléleszteni a hagyományt, ami éveken keresztül remekül működött az Almássy Téri Szabadidőközpontban, ahol a házigazda BihariSokk zenekar közös bulira invitálta a néptáncos közösséget. Most a VI. kerületi új művelődési házban szeretnénk, egy jó hangulatú estét rendezni, már két BihariSokk zenekar a házigazda, hiszen az 1994-ben alakult "öreg" Biharisokk mellett már a 2004-ben alakult "ifjú" Biharisokk is jól játsza a rock and rollt. Lesz büfé, móka, kacagás, a tánc mellett lehet kicsit szakmázni, beszélgetni, találkozni a más együttesbe járókkal! Ha tudtok gyertek!

 

Vissza a hírekhez

 
 

Bihari János Táncegyüttes | Budapest, 1072. Akácfa utca 32. | Tel,Fax: 06/1/322-2893

Linkajánló Írjon nekünk! Impresszum Laptető Vissza Nyitólap